TEKİRDAĞ KURUMSAL ARAÇ KİRALAMA

TEKİRDAĞ KURUMSAL ARAÇ KİRALAMA

TEKİRDAĞ KURUMSAL ARAÇ KİRALAMA

  Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) ilçesinde kurumsal bir hizmet alarak araç kiralama yapabileceğiniz firmamız Tekirdağ Procar rent a car siz değerli müşterilerimize yeni model düşük kilometreli kiralık araçlarımızı kullanımınıza sunmaktayız.

  Kurumsal araç kiralama denince akla gelen firmamız Procar oto kiralama Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) başta olmak üzere Tekirdağ otogar, Çorlu, Çorlu otogar, Çorlu havalimanı, Çerkezköy, Kırklareli Lüleburgaz ile beraber yedi farklı araç teslim noktasında kiralık araçlarımız ile sizlere kurumsal hizmet vermekteyiz.

  Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) ilçemiz yaz dönemlerinde denize girilip yaz tatili aktivitelerinin yapılabileceği güzel sahillerinin olması nedeni ile tatlı bir canlılığa sahiptir sizlerde bu canlılığa Procar rent car’dan bir araç kiralayıp eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa ) bir araç kiralayarak gezilip görülebilecek birçok yeri vardır. Burada denize girebilir, sahilde yürüyüş yapabilir ve eşsiz manzaralı mesire alanlarını keşfedip sevdiklerinizle keyifli piknikler yapabilirsiniz. Ayrıca çevre ilçeleri gezip oraların yerel ve organik ürünlerini satın alabilirsiniz.

  Procar oto kiralama ailesi olarak bu keyifli anıları yaşatmak için filosundaki kiralık araçları ile siz değerli müşterilerimize kurumsal araç kiralama hizmeti vermekteyiz. 10 yılı aşkın bir süreden beri deneyimlerimizle müşteri taleplerimizi önceliğimiz tutarak Tekirdağ şubemizde de filomuza en yeni araçları katarak kararlılıkla kurumsal bir şekilde yolumuza devam etmekteyiz.

 Tekirdağ’da araç kiralamak için bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

                                     Özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon