TEKİRDAĞ ARAÇ KİRALAMA

TEKİRDAĞ ARAÇ KİRALAMA

TEKİRDAĞ ARAÇ KİRALAMA

  Trakya bölgesinde bir sahil kenti olan Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) ilçesi tarihi kentlerden biri olması nedeni ile gezilip görülebilecek birçok yeri vardır.

  Bu şehri bir araç ile gezip eğlenceli, güzel anılar edine bilirsiniz. Bu şehirde bizler’de kurumsal araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamız Procar oto kiralama, sahil şubemizde siz değerli müşterilerimize araç kiralama hizmeti vermekten mutluluk duyarız. Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) yaz dönemlerinde tatlı bir yoğunlukla beraber farklı şehirlerden gelen, yaz tatillerini değerlendirmek isteyen misafirlerimizin denize girebilecekleri kumsal alanlarına sahip birçok belde ve kasabaya ev sahipliği yapmaktadır. Bunun yanı sıra kısa bir araç yolculuğu ile ulaşıp, yamaç paraşütü yapabileceğiniz veya yapanları izleyip güzel manzara fotoğrafları çekebileceğiniz yerlerde Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) ilçemizde sizleri bekliyor. Siz değerli müşterilerimizde Procar kurumsal araç kiralamadan bir araç kiralayıp bu keyifli yerleri gezip eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Örneğin Procar oto kiralama sahil şubemizden sizlere en uygun aracı kiralayarak; Şarköy, Kumbağ, Barbaros, Altınova, Yenice, Yeniçiflik, Maramaraereğlisi gibi ilçe ve beldelerde kumsal da vakit geçirip eşsiz Marmara denizinin tadını çıkarabilirsiniz. Procar oto kiralamadan kiraladığınız araçla Uçmakdere tarafına seyahat edip Uçmakdere’nin kıvrımlı heyecan veren dağ yollarında sürüş keyfi yaşayarak piknik alanlarını keşfedebilir ve eğlenceli orman yürüyüşleri yapabileceğiniz yerler bulabilirsiniz. Bunların hepsini Tekirdağ sahil de bulunan Procar araç kiralama sahil şubemizden bir araç kiralayarak özgürce yapabilirsiniz. Ayrıca merkezde bulunan tarihi Rüstem paşa camiini ve hemen yakınında yer alan tarihi bedesten çarşısını ziyaret edebilir ve tabi zafer mahallesi muratlı caddesi üzerinde olan şehitler abidesini de görmenizi de tavsiye ederiz. Tekirdağ kurumsal araç kiralama denince akla gelen Procar oto kiralama firmamız 10 yılı aşkın bir süredir sizlere ilk günkü heyecanı ile hizmet vermeye devam etmekteyiz.

  Tekirdağ sadece gezilip görülebilecek yerlerinin yanı sıra sizlere tatmin edici bir gastronomi şöleni yaşata bilecek lezzetlere de ev sahipliği yapan bir şehirdir. Meşhur Tekirdağ köftesi, Hayrabolu tatlısı, peynir helvası kentin başta gelen lezzetlerindendir. Bunların yanı sıra şehir bir sahil kenti olmasından dolayı taze deniz ürünlerini de deneye bilirsiniz. Bu şehri gezip keşfetmenin en kolay yöntemi Procar rent a car’ın Tekirdağ sahil şubesinden sizlere en uygun aracı kiralayarak şehrin keyfini çıkarabilirsiniz. Procar oto kiralama Tekirdağ sahil, Tekirdağ otogar, Çorlu, Çorlu otogar, Çorlu havalimanı, Çerkezköy, Kırklareli Lüleburgaz ile beraber yedi farklı araç teslim noktasında sizlere hizmet vermekteyiz.

   Tekirdağ sahil Procar rent a car olarak araç çeşitliliği bakımından da düşük kilometleri sürekli yenilenen kiralık araçlarımız ile, normal binek araba, 8+1 minibüs, arazi suv araçlarını filomuzda bulundurarak amacınıza ve isteklerinize en uygun kiralık araçları sizlerin kullanımına sunmaktayız.

   Tekirdağ da araç kiralama için Procar oto kiralamayı seçmenizden dolayı mutluluk duyar teşekkür ederiz.

                                          Özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon