AUDİ Q2 BENZİNLİ OTOMATİK

AUDİ Q2 BENZİNLİ OTOMATİK

AUDİ Q2 BENZİNLİ OTOMATİK

  Procar rent a car Çorlu’da siz değerli müşterilerimize yepyeni kiralık araçlarımızı kullanımınıza sunmakta.

  Kiralık araç filomuzdaki Audi Q2 benzinli otomatik 4X2 suv aracımız kullanımı ve teknik özellikleri konusundaki bilgileri siz değerli müşterilerimiz ile paylaşıp çorlu procar kurumsal araç kiralama olarak değerlendirmelerde bulunmak isteriz.

    Motor gücü

1498 cc3 silindir hacmi ile

Azami güç 150 hp,

Azami tork Nm / dd 250/1500 – 300 Nm/dd

Aracın ağırlıkları ise ayrıntılı olarak

Araç kendi ağırlığı : 1.380 kg

Toplam ağırlık limiti ise : 1.870 kg

Aracın tavan yük kapasitesi :60/75 kg

Aracın hacimsel boyutları

Bagaj yük kapasitesi : 405/1050 lt

Yakıt depo haçmi : 50 lt

Araç teknik verilerinde

Azami hız : 218 km

Aracın 0 dan 100 km ye çıkması 8,6 saniye dir.

Yakıt tipi; benzin olan aracımızın ortalama tüketimi 100 km de 6,6 ile 6,1 olarak değişmektedir.

Sizlerde bu aracı çorlu Procar araç kiralamadan kiralayarak bu özelliklerini deneyimliye bilirsiniz. Ayrıca Tekirdağ süleymanpaşa da bulunan Procar rent a car sahil şubemizden de bu ve benzeri kiralık araçlarımız hakkında bilgiler alabilir ve kurumsal hizmet alarak araç kiralayabilirsiniz. Çorlu procar araç kiralama sizler için, filomuza yeni model araçlar katıp siz değerli müşterilerimizin kullanım deneyimine sunmaktayız.

  Birazda teknik özelliklerinin yanı sıra aracın kullanım konforu ve seyahat özelliklerinden bahsedelim.

Procar oto kiralama ailesi olarak siz değerli müşterilerimizin bizden kiraladığınız araçların kullanım konforu ve seyahat özelliklerinden de kendimizi sorumlu tutmaktayız.

Matrix led farları ile Audi Q2 gece sürüşlerinde yüksek ve hassas çözünürlük sağlayarak yol görüş kalitenizi artırır.

Etkileyici direksiyon sistemi yapılan hızlara göre yenilikçi direksiyon yardım sistemi konforlu bir sürüş keyfi sunmaktadır.

Ayrıca elektronik amortisör kontrol sistemi, adaptif amortisörlü süspansiyon ile değişkenlik gösteren sürüş durumlarında da kullanıcının konforundan taviz vermemektedir.

Aktif şerit yardımı, uyarlanabilir hız seviyesi sabitleyici, adaptif sürüş asistanı kullanıcıların şeritte kalıp fren mesafesini korumasında etkileyici yardımlar sunar.

Aracın iç aydınlatmasına gelindiğinde kişisel olarak değiştirile bilen istenen renkte kullanım özelliği sağlayan led ışık teknolojisine sahiptir.

Araç içi konfor denince koltuk konforu çoğu araç kullanıcısı için en üst sıralarda bulunmaktadır, gri’nin en koyu tonlarında olan yapay deri koltuklar sportif özellikleri ile beraber kullanıcının uzun veya kısa yolculuklarda fiziksel durumuna en çok uyum sağlayan rahatlıktadır.

Çorlu procar rent a car’dan kiralayacağınız;

Audi Q2 araç kullanıcı ekranı yüksek çözünürlük lü 12,3 inç ölçüsünde gerekli bilgileri esnek bir şekilde gösteren yenilikçi ful dijital bir gösterge paneline sahiptir.

Açıla bilen sanruf’lu koyu renk cam tavan Audi Q2’ ye daha fazla iç mekan ferahlı kazandırmaktadır.

  Audi Q2’nin bu eşsiz sürüş deneyimini Procar oto kiralamadan aracı kiralayarak sizlerde deneyimliye bilirsiniz. Procar rent a car yedi farklı araç teslim noktası ile çorlu ve Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) da bulunan aktif iki şubemizden bu ve benzeri araçları kurumsal bir hizmet alarak rahatlıkla kiralayabilir ve sürüş keyfini çıkarabilirsiniz.

  Araç kiralamada Procar araç kiralamayı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

                                 Özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon