TEKİRADAĞ ARAÇ KİRALAMA

TEKİRADAĞ ARAÇ KİRALAMA

 TEKİRADAĞ ARAÇ KİRALAMA

  Kurumsal araç kiralama firmamız Procar rent a car Tekirdağ merkez de bulunan sahil şubemiz ile hizmetinizdedir. 11 Yılı aşkın bir süredir araç kirama hizmeti vererek kazandığımız deneyimler ile beraber, sizlere en iyi kiralık araçları ilk günkü heyecanımız ile sunmaktayız.

   Tekirdağ’da yapacağınız gezi, seyahat ve benzeri yolculuklarınızı kurumsal bir hizmet alarak procar oto kiralamadan bir araç kiralayarak gerçekleştirebilirsiniz.

   Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) bir sahil kenti olması nedeni ile çok güzel vakit geçirip, güzel anılar edinebileceğiniz bir şehirdir. Gezilecek, görülecek birçok yer ile beraber tadılacak birçokta lezzete ev sahipliği yapmakta bunla beraber procar araba kiralama, gezinizde size en uygun kiralık araçlarıyla yolculuğunuzu keyifli bir seyahate dönüştürmektedir.  Tekirdağ merkez (süleymanpaşa)’da bulunan procar oto kiralama sahil şubemizden günlük araç kiralayarak şehir merkezine yakın geniş sahil, kumsal alanlarında denize girebilir, kısa bir araç yolculuğu ile doğa gezintisi yapabilir, uçmakdere tarafına gidip ekstrem sporlardan yamaç paraşütü yapabilir, eşsiz manzaranın keyfini çıkarıp piknik yapabilirsiniz.

Tekirdağ’ın görsel manzarası sizlere ayrı bir keyifli seyir sunmaktadır. Sarı rengin en  güzel tonlarına sahip ayçiçeği tarlaları, rahatlatıcı kokusu ve mor rengi ile lavanta bahçeleri, mevsiminde lezzetine doyamayacağınız çilek bahçeleri, uluslar arası festivallere konu olan kiraz ağaçları ve üzüm bağları gezip görebileceğiniz, güzel anılarınızı fotoğraf çekebileceğiniz bu gezinizde seyahatinizi en güzel şekilde geçirmeniz için procar araba kiralama sizlere en uygun kiralık araçları ile her zaman yanınızda.

Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa) da bulunan Procar araç kiralama sahil şubemiz ve ayrıca Çorlu muhittin mahallesinde bulunan Procar rent a car şubemiz ile beraber sizler için sürekli filomuzda bulundurduğumuz binek araba, 8+1 minibüs, suv gurubu araç seçeneklerimiz ile kurumsal araç kiralama hizmeti almanızı sağlamaktayız.

  Araç kiralamak için Procar rent a car Tekirdağ merkez (süleymanpaşa) sahil şubemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

                                        Özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon