NEDEN CORLU ARAÇ KİRALAMA

NEDEN CORLU ARAÇ KİRALAMA

      NEDEN ÇORLU ARAÇ KİRLAMA

Trakya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Çorlu, şehircilik anlamında da hızlı bir gelişim göstermektedir. Bizde bu gelişimde yer almak üzere Procar Çorlu araç kiralama hizmetin de kurumsal olarak kendimizi sürekli geliştirmekteyiz.

  Çorlu’da kiralık araç ihtiyacının yoğun talebi üzerine kolaylıkla uygun fiyatlı dilediğiniz araç teminini Çorlu Procar rent a car’dan belirli koşullar ile rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Çorlu, yerli ve yabancı seyahat sevenlerin rotasında yer alan tarihi bir kenttir. Bu kenti en kolay keşfetmenin yolu Procar Çorlu araç kiralamadan size en uygun aracı seçmekle gerçekleşir.

  Neden araç kiralamalıyız?

  Araç kiralamak birçok avantajı sizlere sağlamaktadır. Bir aracı satın almak birçok masrafı da beraberinde getirmektedir; düzenli araç bakımları, araç sigortası, motorlu taşıtlar vergisi, muayene ücreti ve benzeri birçok masrafta beraberinde getirmektedir.

  Kiralık araç neden tercih etmeliyiz?

  Sürekli araç ihtiyacı olmayan insanlar için bir araç satın alıp belli maliyetleri sürekli ödemek yerine ihtiyacımız olan zamanlarda aracı kiralayıp, diğer maliyetlerden daha düşük olan kiralama ücretiyle sadece gerekli olan zamanlarda aracı ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

  Kiralık araçlar neden kullanıma daha uygun?

  Kiralık araçlar istediğimiz sürelerde kullanım amacımıza en uygun araç seçeneklerini bizlere sunduğundan dolayı daha uygun bir kullanım sunulmaktadır. Örneğin kalabalık bir seyahate çıkılacağı durumda 8+1 minibüs tercih edilebilir veya yol koşullarının arazi olduğu durumlarda suv tarzı araçlar tercih edilebilir.

Bu ve bunun gibi durumlarda kiralık araçlar daha sizlere daha avantajlı durumlar oluşturur.

   Kiraladığımız araçta bir sorun çıktığında ne yapılmalı ve nasıl bir yol izlenmeli?

  Kiralık araçlar sürekli servislerde düzenli bakımları, kontrolleri yapıldığından dolayı arıza çıkarmaları çok mümkün olmasa da bütün araçlarda olduğu gibi kullanımlardan kaynaklı ufak arızalar oluşabilir. Bu durumlarda müşteri hizmetlerini arayarak deneyimli personelden yardım istene bilir, sorun yerinde halledilecek gibiyse hemen orada müdahile edile bilir veya sorun biraz daha kapsamlıysa müşteri hizmetlerindeki personelin yönlendirdiği çekici ile en yakın servise çektirilir. Kiralayan kişi bu durumda mağdur edilmemesi amacı ile kendisine eğer mümkünse kiraladığı aracın aynı modeli verilir veya ikame araç olarak muadil bir araç sunulur. Araç müdahale uzak bir lokasyonda veya müdahile edilebilecek saatler dışında ise aracı kiralayan kişiye otel temin edilip bütün masraflar yetkili firma tarafından karşılanır, bu koşulların gerçekleşebilmesi için kullanıcı hatası ve kusuru olmaması gerekmektedir.

Bunlar ile beraber araç kiralayan kişiye yedi yirmi dört yol yardım ve yol destek firma tarafından sağlanır. 

Çorlu araç kiralama faaliyetinde bulunan firmamız bütün bu koşuları göz önünde bulundurarak en kaliteli araç kiralama hizmetini sizlere sunmaktadır.

Procar Çorlu Araç Kiralamayı Tercih Etiğiniz İçin Teşekkür Ediyoruz.

Procar Çorlu Araç Kiralama ile özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon