ÇORLU KURUMSAL ARAÇ KİRALAMA

ÇORLU KURUMSAL ARAÇ KİRALAMA

ÇORLU KURUMSAL ARAÇ KİRALAMA

  Procar kurumsal araç kiralama; işletmelerin, kurumların veya bireysel olarak kişilerin araç kiralama ihtiyaçlarını karşılayan bir hizmettir.

  Çorlu Procar kurumsal araç kiralama rent a car hizmeti genellikle uzun dönemli araç kiralamanın yanı sıra kısa dönem, günü birlik kiralama hizmeti de verir ve sizlere en uygun aracı kullanım imkanını sağlar.

  Çorlu Procar araç kiralama Tekirdağ merkez (süleymanpaşa) ve Çorlu önde olmak üzere yedi farklı kiralama noktasında hizmet vermektedir. 2012 yılında kurulmuş olan Çorlu Procar kurumsal araç kiralama firmamız güncel, yeni nesil araçları sürekli takip edip filosuna katarak araç kiralama sektöründe siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi prensip edinmektedir.

  Çorlu dendiğinde ilk akla gelen OSB bölgesi olması ve iş olanaklarının fazlaca bulunmasıdır ayrıca, İstanbul başta olmak üzere çevre il’lerde ulaşımın kolay olması nedeniyle birçok insanın yerleşim yeri olarak tercih ettiği bir bölgedir. Bu yoğun, hareketli bölge olan Çorlu’da kurumsal araç kiralama hizmeti vererek siz değerli müşterilerimizin araç ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Trakya’da bir sahil kenti olan Tekirdağ merkez (süleymanpaşa) yaz sezonlarında tatilci misafirlerimizin tercih ettiği ilçemizde’de kurumsal araç kiralama hizmeti alabilecekleri Tekirdağ sahil şubemiz bulunmaktadır. Tekirdağ merkez (Süleymanpaşa ) ilçesinde yılın her dönemi araç kiralama hizmeti alabileceğiniz procar rent a car araç kiralama şubemiz yazları müşterilerimizin yoğun taleplerine cevap vermek amaçlı araç kiralama hizmetini en iyi şekilde sizlere sunmaktadır. Tekirdağ merkez ( süleymanpaşa ) ve Çorlu ilçelerimiz, marmaraereğlisi’ne, Barbaros limanına ve deniz sezonunda hareketli olan Kumbağ, Şarköy, Yeniçiflik, Altınova, Yenice gibi beldelerde yaz tatili yapmak isteyen misafirlerimizin rahatlıkla kurumsal araç kiralama hizmetinden faydalana bilecekleri firmamız procar kurumsal araç kiralama güncel yeni model düşük kilometreli kiralık araçlarıyla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duymaktadır.

  Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Procar araç kiralama ile

  Özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon