ÇORLU ARAÇ KİRALAMA

ÇORLU ARAÇ KİRALAMA

      ÇORLU ARAÇ KİRALAMA

  Çorlu Trakya’nın en güzide kentlerinden olup gerek nüfus yoğunluğu gerek geniş yüz ölçümü gerekse tarım, hayvancılık ve birçok iş olanaklarını içinde barındıran Tekirdağ’ın en canlı ilçesidir. Bu ilçe İstanbul başta olmak üzere çevre il ve ilçelere yakınlığı ve yol güzergahı’nın içinden geçmesi ile birçok yerli ve yabancı turistinde yılın her döneminde sürekli ziyaret ettikleri bir kent’tir. Bizlerde Procar Çorlu araç kiralama olarak bu güzel kent’te kurumsal araç kiralama hizmetini vermekteyiz.

   Çorlu’yu ziyaret ettiğinizde kenti keşfetmenizin en kolay yollarından biride bu kentin geniş ve büyük olmasından dolayı Procar Çorlu araç kiralamadan kendinize en uygun aracı seçip kiralayabilir ve kenti keşfede bilirsiniz. Çorlu gezilecek görülecek birçok yeri ile beraber birçok’ta kendine özgün lezzete de ev sahipliyi yapmaktadır. Örneğin Çorlu kalesi, Çorlu Atatürk evi, Atatürk meydanı, tarihi Çorlu evi, Çorlu cumhuriyet parkı, bağımsızlık ve özgürlük parkı, Çorlu belediyesi balmumu müzesi, Çorlu gölbaşı, Çorlu süleymaniye cami, Orion alışveriş merkezi gibi gezilebilecek birçok yere ev sahipliği yapmaktadır. Çorlu’da bu gezilecek yerlere ulaşımınızı bir araç kiralayıp gezebilir güzel vakit geçirebilirsiniz.

   Procar Çorlu rent a car sizlere çok düşük maliyetler ile kurumsal araç kiralayıp kiraladığınız aracı özgürce kullanım imkanı tanır. 10 yılı aşkın bir süredir Çorlu’da profesyonel bir şekilde kurumsal araç kiralama hizmeti veren firmamız Procar Çorlu oto kiralama alanında uzman personel ile en yeni model araçları takip ederek siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunmaktadır.  Yedi yirmi dört yol yardım, yol destek sunan firmamız araç kiralama sektöründeki yenilikleri ile kiralık araç konusunda kolaylık ve ayrıcalık sunmaktadır.

Çorlu’da araç kiralamak için bizi tercih etmenizden mutluluk duyarak teşekkür ederiz.

                                     Özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon