Kurumsal Araç Kiralama

Kurumsal Araç Kiralama
Tekirdağ Bölgesinde Kurumsal Araç Kiralama olarak faaliyete  başlayan firmamız Tekirdağ Merkez ve Çorlu başta olmak üzere Trakya bölgesinde 7 kiralama noktası bulunmakta, Çerkezköy Araç Kiralama, Lüleburgaz Araç Kiralama, Tekirdağ Otogar Araç Kiralama, Tekirdağ Çorlu Havalimanı Araç Kiralama, Tekirdağ Çorlu Otogar Araç Kiralama, Çorlu Araç Kiralama, Tekirdağ Süleymanpaşa Araç Kiralama. 

Bulunduğumuz bölgede müşterimizin taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek için yüksek modelden, 30'dan  fazla farklı marka model ile kurumsal araç kiralamada 10 yıldır hizmet vermekteyiz. İlk gün ki  heyecanımız ile Araç Kiralama Sektöründe profesyonel çalışma politikamızı geliştirmeye ve önceliğimizin müşteri memnuniyeti olduğunu benimseyerek yükselmeye devam etmekteyiz. 

Çorlu bölgesi büyük iş imkanları ve sürekli gelişen ekonomisi ile Trakya bölgesinde en hızlı göç alan İlçemizdir. Yoğunluğumuzun en çok yaşandığı bölgemiz Çorludur, özellikle sanayinin dinamik olduğu ve gelişmekte olan Çorlu araç kiralama talebi her yıl büyümektedir, Çorlu'da havalimanı bulunması bu yükselişin bir etkenidir. 

Çorlu'dan sonra araç kiralamanın en dinamik bölgesi Tekirdağ Süleymanpaşa'dır, yeni yapılan şehir hastanesi ve Namık Kemal Üniversitesinde bulunduğu Tekirdağ Merkez aynı zamanda Asya port limanı ve Cey port limanı yakınlığıyla araç kiralamanın daha yoğun olduğu ikinci şubemizdir. 
Whatsapp Telefon