TEKİRDAĞ MERKEZ ARAÇ KİRALAMA

TEKİRDAĞ MERKEZ ARAÇ KİRALAMA

 TEKİRDAĞ MERKEZ ARAÇ KİRALAMA

  Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde sahilde bulunan Procar oto kiralama şubemiz ile siz değerli müşterilerimize Tekirdağ merkezde de kurumsal araç kiralama hizmeti vermekteyiz.

  10 yılı aşkın bir süredir araç kiralama sektöründe kazandığımız deneyim ile sürekli araçlarımızı yenileyerek sizlere elimizden gelen en iyi hizmeti vermekten mutluluk duymaktayız. Tekirdağ merkezde bir araç kiralayıp gezile bilecek birçok yerin, yanı sıra birçok farklı yerel lezzetleri tadabilirsiniz. Tekridağ merkez (Süleymanpaşa) bir sahil kenti olmasından dolayı yaz dönemlerinde tatlı bir yoğunluk ile beraber yaz aktivitelerini eğlenceli ve hareketli geçtiği bir kenttir. Her sene haziran ayında düzenlenen ve birçok farklı ünlü ismin katılarak sahne aldığı kiraz festivali Tekirdağ’ın sembolikleşmiş eğlenceli bir etkinliğidir. Kiraz festivali gibi etkinliklerde bizlerde Procar oto kiralama ailesi olarak misafirlerimize kiralık araçlarımız ile kurumsal araba kiralama hizmeti sunmaktayız. Sizlerde bu ve bu tür etkinlikler için kurumsal bir hizmet alarak Procar rent a car’dan araç kiralayıp eğlenceli anların tadını çıkartabilirsiniz.

  Araç kiralama hizmetini de sürekli kendimizi geliştirmekle beraber yeni kiralama ve teslim noktaları da ekleyerek kararlı ve emin adımlarla kiralık araç firması olarak devam etmekteyiz. Tekirdağ sahil, Tekirdağ otogar, Çorlu, Çorlu havalimanı, Çorlu otogar, Çerkezköy, Kırklareli Lüleburgaz ile beraber 7 farklı teslim noktasında sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Tekirdağ bir araç kiralayıp gezmek için çok cazip yerlere sahip bir kenttir eşsiz manzaranın keyfini çıkaracağınız piknik alanları, denize girip güneşlene bileceğiniz kumsalları, ve yürüyüş yapıp keşfede bileceğiniz orman alanları sizleri beklemektedir. Tekirdağ merkez gezinizde, procar rent a car şubesinden kurumsal hizmet alarak sizlere en uygun aracı kiralayıp gerçekleştirebilirsiniz. Kiralık araç filomuzda bulunan binek araba, 8+1 minibüs, suv araçlarımız ile sizlere en uygun kiralık aracıları sunmaktayız.

  Tekirdağ’da araç kiralamak için procar oto kiralamayı tercih etmenizden mutluluk duyarak teşekkür ederiz.

                               Özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon