PEUGEOT EXPERT TRAVELLER 8+1

PEUGEOT EXPERT TRAVELLER 8+1

    Peugeot Expert Traveller

  Peugeot Expert Traveller 8+1 Procar  Çorlu ve Tekirdağ merkez şubelerinde  sizlerle.

  Kalabalık ve geniş ailelerin terciği olan 8+1 yolcu kapasiteli araçlar sınıfında olan Peugeot Expert Traveller normal binek otomobil konforunda olup sizlere daha fazla yolcu kapasitesi sağlaya bilmektedir. Tatil seyahatleriniz, düğün dernek organizasyonlarınız, geniş aile ile beraber piknik ve benzeri gezileriniz için daha fazla yolcu ve daha az maliyet ile konforlu bir araç deneyimini Çorlu Procar oto kiralama ve Tekirdağ Procar rent a car olarak Peugeot Expert Traveller 8+1 aracımızla kiralama hizmetini sizlere sağlamaktayız.

Peugeot Expert Traveller 8+1 sizler için daha esnek bir iç hacim ile daha fazla araç içi kullanım alanı sağlamaktadır. Özellikle çok bagajlı seyahatlerinizde, kısa ya da uzun şehir içi yolculuklar ve şehir dışı kalabalık yolcu kapasitesi ile yapılan yolculuklarda sizlere, katlana bilen koltukları ile daha keyifli bir yolculuk sağlar. Araç kullanıcısı için ise hız sabitleyici, F1 vites, şerit takip, geri görüş kamerası, anahtarsız çalıştırma özelliği dokunmatik multimedia ekranı her türlü akıllı telefonun bağlantısına destek sunarak araç kullanıcısına kolaylık sağlamaktadır. Otomatik yan kapı, elektronik el freni, yolcu ve şoför çift ayrı kullanılabilen klima desteği,1.9 metre gövde yüksekliği ile kapalı otopark girişine elverişli, yüksek performanslı çekiş gücü ve maksimum yakıt tasarrufu sağlayan Peugeot Expert Traveller kullanım konforundan ödün vermemektedir.

   Örneğin vip araç tercih eden kullanıcaların en fazla bildiği Mercedes vito, Volkswagen transporter gibi geniş iç hacimli araçların da yanı sıra Peugeot Expert Traveller’de geniş yolcu kapasitesi ve konforlu yolculuk sağlama bakımından tercih edilen araçlar sınıfında yerini almıştır. Tatil planlarınızda kalabalık aileler veya iki aile beraber olarak organize edilen  seyahatlerinizde Procar Çorlu Kurumsal Araç kiralama ve Procar Tekirdağ Oto Kiralama ofislerinden Peugeot Expert Traveller 8+1 aracı kiralayarak masrafları ikiye katlamak yerine tek araç ile hem bir arada seyahat edip hem daha tasarruflu bir yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz. Tek araç ile yapılan yolculuklarda yakıt, otoyol ücreti, oto park ücreti, araç kiralama ücreti ve benzeri harcamalarınızı en düşük maliyetlerle gerçekleştirmenize olanak tanır. Peugeot Expert Traveller 8+1 ve bu tarz araçların kullanım deneyimini sizlere sunan Procar araç kiralama Çorlu ve Procar Tekirdağ sahil şubeleri başta olmak üzere 7 farklı araç kiralama noktasından hizmet vermekten mutluluk duyarız.

                                       Özgürlük elinizde…

Whatsapp Telefon